Om oss

Höganäs internationella hjälpverksamhet är en ideell förening med en engagerad styrelse. Sedan vår start 1992 har vi arbetat passionerat för att erbjuda stöd och hjälp där det behövs som mest. Vårt uppdrag började ta form tidigt 1993, när den första hjälpsändningen gick till Rumänien.


Loppans secondhandbutik öppnade sina dörrar år 1994 i en av Höganäs församlings lokaler. 2022 flyttade vi till nya lokaler på Storgatan i centrala Höganäs, vi bedriver fortfarande vår möbelförsäljning på Outletområdet. Vår butik är fylld med en mångfald av föremål, inklusive möbler, som generöst donerats till Loppan. Kom in och leta bland våra skatter!


Allt överskott från försäljningen går direkt till olika internationella, nationella och lokala hjälpinsatser. Varje år skickar vi mer än 18 lastbilar med hjälp till Rumänien, vilket gör en verklig skillnad i människors vardag. En betydande del av de insamlade sakerna från Loppan går till stödet för detta ändamål.


Loppans secondhandbutik är inte bara en plats för att fynda unika och prisvärda föremål, utan också en viktig del av samhället. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitetsvaror som spänner över allt från möbler till kläder och accessoarer. Men vi är mer än bara en butik – vi är en plats för socialt arbete där vi erbjuder arbetsträning, aktivitetsstöd och samhällstjänst till dem som behöver det. Varje gång du handlar hos oss bidrar du inte bara till att göra en positiv skillnad i världen genom våra hjälpinsatser, utan även till att stödja vårt lokala samhällsarbete. Tillsammans gör vi skillnad för människor i behov runt om i världen. Välkommen till Loppans secondhandbutik, där varje köp gör en verklig skillnad!


Alla våra kunder och givare är viktiga.
Tack vare er finns vi.
Tack vare erkan vi hjälpa!

VÅR STYRELSE

Ordförande

Peter Kovacs

V. Ordförande

Bo Caperman

Verksamhetschef

Carina Goodbrand

Revisor

Annar Aas

Ledamöter

Bengt Nilsson

Michael Hansson

Xhevat Isufi

Johan Wahlgren

Martin Kovacs

Åsa Linde Tornée

Elek Dobos

Kontakta styrelsen

styrelsen@loppan-hoganas.se

Peter Kovacs

Ordförande

info@loppan-hoganas.se

Carina Goodbrand

Verksamhetschef