Möblerian

Välkommen till Möblerian – där varje möbel söker sitt nya hem! Hos oss är varje stol, bord och soffa redo att fortsätta sin livscykel och ge glädje till ett nytt hem. Sedan vår öppning har vi stoltserat med vårt 100% återbruk av möbler, vilket gör att du inte bara handlar möbler, utan också ger en ny chans till tidigare älskade möbler.


På Möblerian är hållbarhet och stil lika viktiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler som passar ett lika brett utbud av hem. Oavsett om du föredrar moderna linjer, vintage charm eller något däremellan, så finns det något för alla här hos oss.

.

Vi är djupt tacksamma för alla givare som gör det möjligt för oss att säkerställa att fler möbler får leva vidare i andra hem. Vill du bidra till vårt arbete är du varmt välkommen att kontakta oss för hämtning av möbler du inte längre behöver. Tillsammans skapar vi en mer hållbar framtid, en möbel i taget!


Vår butik är öppen varje torsdag, redo att välkomna dig till en värld av återbruk och möjligheter. Vårt vänliga team finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta möbeln som passar dina behov och stil.


Kom och ge våra möbler ett nytt hem, och låt oss tillsammans skapa en mer hållbar framtid, en möbel i taget! Välkommen till Möblerian – där varje möbel har en historia att berätta och ett nytt hem att hitta.