Butiken

Välkommen till Loppan – din lilla oas mitt i Höganäs! Sedan 1994 har vi spridit glädje och hållbarhet genom vår second-hand butik och möbelförsäljning. Som en ideell förening strävar vi efter att göra en positiv skillnad, både nationellt och internationellt.


I vår butik mitt i centrala Höganäs finner du skatter från förr och nutid. Det är som att gå på skattjakt varje gång du besöker oss! Från gnistrande glas och vackert porslin till praktiska köksredskap och stämningsfulla lampor – vi har allt för att ge ditt hem en personlig touch.


Men det är inte bara prylar vi erbjuder! Vår samling av böcker och musik sträcker sig över alla genrer och är en källa till inspiration för alla bokälskare och musikentusiaster därute.


På Loppan hittar du även kläder för alla tillfällen, samt ett brett urval av handdukar, mattor och andra textilier för att täcka alla dina behov. Från trendiga klädesplagg som passar perfekt för både vardag och fest till mjuka handdukar som är lika snygga att ta med till stranden som att ha hemma. Vackra mattor ger ditt hem extra komfort och stil.


Vi håller våra dörrar öppna från måndag till lördag, redo att välkomna dig till en värld av fynd och möjligheter. Oavsett om du letar efter något specifikt eller bara är ute efter en trevlig stund av shopping, är du alltid välkommen till Loppan! Kom och utforska – du vet aldrig vad du kan hitta här hos oss.